Missatge 2. Missatge del SAVSP als docents en el Tauler del professorat

Benvolguts/des,

M'encarrego del suport a l’aula virtual d'aquest Curs/Taller semipresencial … que comença el proper dilluns ….. Us aniré guiant al llarg de tot el procés, i resoldré els dubtes i qüestions funcionals que us vagi generant la docència del curs. Sempre estaré al vostre costat dins de l'Aula virtual. Com ja sabeu, estarem en contacte a través d’aquest fòrum Punt de trobada del professorat, que resta ocult a l’alumnat.

A partir del primer dia del curs ja us podreu presentar al Tauler del Professorat.

Recordeu que als fòrums dels blocs o unitats hi heu de penjar les instruccions i comentaris concrets i suscitar els debats corresponents al bloc en qüestió i reservar el Tauler del professorat per als missatges genèrics (per exemple: obertura i tancament dels blocs, qualificació de les activitats, etc.).

Recordeu, pel que fa als grups, que quan accediu a qualsevol activitat, per exemple els fòrums, tindreu visible per defecte tots els grups. Per tant, a cada activitat on vulgueu interaccionar, heu de filtrar primer el vostre grup del desplegable "Grups separats" abans de fer-ho. Això és molt important perquè si publiqueu missatges als fòrums sense haver filtrat primer per grup, els alumnes no podran respondre i, a més, el missatge serà visible per a tots el grups i no només el vostre.

Sobretot també aneu amb compte quan inclogueu un missatge al Tauler del professorat, ja que és l'únic fòrum que envia còpia automàtica a l'adreça electrònica de l'alumnat, degut a això és important no abusar-ne. Els missatges del Tauler també han de tenir com a destinataris únicament els participants del vostre grup.

Només heu de dirigir-vos a tots els participants quan escriviu en aquest Punt de trobada del professorat, que resta ocult per a l'alumnat. En aquest darrer fòrum concebut com un espai de comunicació reservat als formadors, podeu plantejar qüestions i dubtes que afectin la vostra docència i consultar-me quan comportin aspectes de funcionament i criteris a aplicar a l’aula que no hagueu resolt entre vosaltres.

Si els alumnes us plantegen dubtes de caràcter tècnic o funcional, adreceu-los a l'Espai d'Acompanyament de l'Aula Virtual (cal afegir-hi l’enllaç), que és el fòrum per compartir aquestes qüestions. Jo en faré el seguiment i resoldré el que quedi pendent.

Resto doncs a la vostra disposició al llarg del curs. Aprofito per a desitjar-vos una molt bona docència!

(nom i cognom)

Coordinació de l’aula virtual per a les edicions de cursos semipresencials