Missatge 3. Missatge a l'Espai d'acompanyament a l'Aula Virtual adreçat als alumnes

En aquest espai podeu plantejar qualsevol mena de problema, pregunta, dubte… que us sorgeixi sobre l'entorn virtual on es realitza el curs. Intentarem ajudar-vos tant com puguem. Podeu fer-ho a través d’una nova entrada o a continuació d’alguna que ja s’hagi obert.

Us aconsellem que abans de fer-ho llegiu el document que enllacem i que us ajudarà a familiaritzar-vos amb l’entorn: Cinc lliçons per moure's per l'aula virtual.

Recordeu que l'espai de Preguntes més freqüents que trobareu a la part superior dreta de l'aula també pot ajudar-vos amb qüestions pràctiques per moure-us en aquest entorn i fer les tasques de seguiment del curs (com ara penjar un fitxer o comprovar que heu lliurat correctament una activitat).

Tanmateix, hi ha aspectes de configuració del vostre entorn de treball informàtic en què no us podrem donar un cop de mà. Tingueu present que des d'ací us aconsellarem pel que fa al funcionament de l'entorn, però en cap cas us podem oferir ni formació en tecnologies de la informació i la comunicació ni assessorament personalitzat quant als aspectes tècnics del vostre context immediat. Per a aquest darrer aspecte, us haureu d'adreçar a les persones expertes en el marc del vostre lloc de treball.