Model de missatge DAV adreçat als alumnes de FINALITZACIÓ del TFE

Bon dia/ bona tarda a tothom,

Demà divendres acaba el TFE i confio que, als que no coneixíeu l'entorn, us haurà servit per fer algunes pràctiques i per conèixer millor l'Aula Virtual i moure-us-hi amb facilitat.

Pel que fa als exercicis amb tramesa, trobareu la retroacció que us hi faré a partir de divendres. Veureu que només és una petita frase amb la finalitat que veieu com funciona. Aquest és el mecanisme que tenen els docents per fer els comentaris en els exercicis que trameteu. Recordeu que les puntuacions obtingudes en les activitats del TFE no tenen cap repercussió en la nota del curs i que la seva finalitat és que us familiaritzeu amb el mecanisme de qualificació de l'Aula virtual.

A partir del dilluns ….. ja s'incorpora el/la vostre/a tutor/a que us farà l'acompanyament i a qui us podreu adreçar per a qualsevol qüestió relacionada amb els continguts i les activitats. Per a resoldre els dubtes o les incidències de caràcter tècnic o funcional, consulteu el bloc de preguntes més freqüents sobre l'Aula Virtual (enllaçar) si no els podeu resoldre, plantegeu-los a l'Espai d'acompanyament de l'Aula Virtual (enllaçar), que és el fòrum que activarem avui per a compartir aquests dubtes i des d'on us respondré.

Moltes gràcies per la vostra participació i ara us convindrà entrar en la matèria del curs. Llestos? Som-hi doncs .-)

…….Nom i cognom (coordinació)